Manga Katana

We hebben samen met onze smeden Manga Katana’s gemaakt. We weten dat veel mensen deze passie voor anime/manga delen en we wilden authentieke stukken maken van eersteklas materialen die je kunt gebruiken als decoratie of om te snijden.

Hier vind je Katana’s van Demon Slayer, Naruto, Bleach, One Piece…

Toont alle 18 resultaten

Toont alle 18 resultaten

Katana’s zijn een van de iconische wapens in Japanse anime.

Wat hebben Tanjiro uit Demon Slayer, Roronoa Zoro uit One Piece, Ichigo Kurosaki uit Bleach en Sasuke uit Naruto gemeen ? Ze gebruiken allemaal een katana, het beroemde Japanse zwaard. Het is hun favoriete wapen en de bron van hun kracht. Ze zijn onafscheidelijk van elkaar. Ze zijn herkenbaar aan hun zwaarden. Het is dankzij cultuur zoals Japanse films, series en manga dat katana’s tegenwoordig zo populair zijn. Ze hebben geholpen om het Japanse zwaard te democratiseren.

Ontdek onze katana’s geïnspireerd op jouw favoriete anime series

Het is een algemeen bekend feit: anime en manga zijn galvaniserend. Het is niet ongewoon om naar anime te kijken en rillingen te krijgen, je vuist te balken van woede, te huilen of te juichen voor je favoriete held. Bij katana-japonais willen we onze passie voor Japanse zwaarden en animatie delen met onze klanten. Zwaarden brengen veel emotie over. De esthetiek, scherpte en finesse van het ontwerp moedigen nederigheid en respect aan. Als je daar emoties aan toevoegt die verband houden met je favoriete anime, wordt het zwaard een sterk en krachtig symbool. Zo is het niet langer alleen een decoratief object, maar een transcendent icoon dat je zal inspireren om uit te blinken, dag na dag.

Onze doder-katana’s

Als demonen een plaag voor je zijn en de veiligheid van je dierbaren belangrijk is, dan zou je onze Demon Slayer katana’s moeten waarderen. Net als Tenjiro of Zenitsu, pak je katana en word zelf een demonendoder.

Katana’s geïnspireerd door de One Piece manga

Als je je meer een piraat voelt, als je van avontuur en reizen met vrienden houdt, dan is een One Piece katana misschien iets voor jou. Net als Roronoa Zoro zal de Japanse sabel een wapen zijn waarmee je jezelf kunt overtreffen. Vechten met 3 zwaarden zal waarschijnlijk een ingewikkelde aangelegenheid zijn, omdat het veel training vereist. Maar samen op een display, in een decoratie, is het de Heilige Graal voor elke One Piece fan.

Een ninja decoratie met Naruto Katana’s

Wil je een replica van Sakuke’s zwaard uit Naruto Shippuden? Dat kan nu. Ontdek een zwaard van uitzonderlijk hoge kwaliteit, geïnspireerd op de anime. Je hoeft alleen maar je chakra en een paar technieken onder de knie te krijgen om een echte ninja te worden en de titel van Hokage op te eisen.

Verjaag kwade zielen met Bleach Katana’s

Bleach-fans weten dat zielen die niet naar de zielenmaatschappij gaan op aarde blijven en mensen lastigvallen. Wapen jezelf net als Ichigo met een katana om je slaapkamer of kantoor te versieren en een Japans tintje te geven.

Waar kan ik een manga katana kopen?

Als je een fan bent van zowel katana als anime, en je wilt de twee combineren om jezelf te trakteren op een uniek Japans mes, dan heten we je van harte welkom in onze winkel. Met onze jarenlange ervaring kunnen we je ons advies en onze expertise op het gebied van Japanse katana aanbieden. Onze passie voor de Japanse cultuur, met name anime, heeft ons aangemoedigd om je unieke producten met een opmerkelijke esthetiek aan te bieden. We weten zeker dat je hier de katana vindt die je nodig hebt. Wacht niet langer en kies nu je volgende bondgenoot, een waarvan de stevigheid je vele jaren zal achtervolgen.