Gratis verzending | Handgesmeed | Rated 4.8/5

Levering

Indicatieve levertijden

Omdat onze producten met de hand worden gemaakt en vanuit verschillende landen worden verzonden, variëren de levertijden afhankelijk van het product dat je koopt.

Geschatte levertijd :

3-10 Dagen voor onze merk Katana’s (dit hangt af van de moeilijkheidsgraad van het handwerk).

5-15 Dagen voor Katana’s op maat.

Levertijd :

5-15 Dagen ongeveer.

Levering betekent de overdracht aan de consument van fysiek bezit of controle van het product. De risico’s van de ontvangen producten gaan over op de klant.

Bestellingen worden geleverd op het door u opgegeven adres en Japanse Katana kan niet aansprakelijk worden gesteld indien u een onjuist adres opgeeft (bezorgkosten zijn verschuldigd indien de consument een verkeerd afleveradres heeft opgegeven en Japanse Katana op een nieuw adres moet leveren).

De klant is verplicht de zichtbare staat van de geleverde producten (verpakking en inhoud onbeschadigd of beschadigd, met name tijdens het transport) en de conformiteit van de geleverde hoeveelheid product(en) met de bestelling te controleren. Elk zichtbaar gebrek en/of elke niet-conformiteit van de bij de bestelling geleverde hoeveelheid product(en) moet door de klant worden voorbehouden aan de vervoerder en moet door de klant worden bevestigd, binnen veertien dagen na de datum van ontvangst van het product door de klant, door te sturen naar Japanse Katana:

Of een e-mail te sturen naar de klantenservice op dit adres: [email protected]

De klant moet zijn klantnummer en bestelnummer op zijn verzoek vermelden.

Bij gebreke daarvan worden de verpakking en de geleverde producten geacht vrij te zijn van zichtbare gebreken en zal de hoeveelheid geleverde producten overeenstemmen met de bestelling.

De levertijd wordt aangegeven bij het plaatsen van de Bestelling en in de Bevestigingsmail. Ter indicatie, de levertijd voor Nederland ligt tussen de 10 en 180 dagen.

In het geval dat de klant expliciet schriftelijk aangeeft zijn bestelling bij hem thuis of bij een derde te willen achterlaten, wijst Japanse Katana alle verantwoordelijkheid af in geval van diefstal of kwaliteitsvermindering van de bestelde producten.

In geval van niet-naleving van de leveringstermijnen zoals hierboven vermeld, dient de Klant Japanse Katana hiervan op de hoogte te brengen door contact op te nemen met de Klantendienst en Japanse Katana een redelijke verlenging van de termijn te geven om Japanse Katana in staat te stellen de oorzaak van deze vertraging vast te stellen en een gepast antwoord te geven. In ieder geval, in het geval van een vertraging in de levering die niet te wijten is aan een geval van overmacht, indien Japanse Katana niet heeft voldaan binnen de extra termijn, heeft de Klant de mogelijkheid om de Bestelling bij Japanse Katana te annuleren door contact op te nemen met Client Services. Na ontvangst van dit verzoek tot annulering zal de Klant binnen veertien (14) dagen worden terugbetaald.

Elke Bestelling die geheel of gedeeltelijk wordt betaald door middel van een aankoop-, promotie- of kortingsbon, of door gebruik te maken van een individuele of collectieve promotieaanbieding, kan, indien van toepassing, alleen worden terugbetaald in de vorm van een aankoop-, promotie- of kortingsbon, en/of door rekening te houden met de genoemde promotieaanbieding.

Levering

Gratis levering in de beste omstandigheden.

Retourneren

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

Service na Verkoop

We zijn beschikbaar via e-mail of chat.
[email protected]

Veilige Betalingen

Al je gegevens zijn gecodeerd, veilig en beschermd.