Gratis verzending | Handgesmeed | Rated 4.8/5

KOM MEER TE WETEN OP JAPANSE-KATANA.NL

KWALITEIT

Onze belangrijkste taak is om onze klanten Katana’s van hoge kwaliteit te leveren. Daarom selecteren we ervaren smeden die zijn opgeleid door een gerenommeerde smid. Onze Katana’s worden getest op snijwonden en we houden alleen lemmeten die geen gebreken vertonen.

TRADITIE

Eén doel: De traditionele geest van de Katana behouden en toch een aantrekkelijke prijsklasse aanbieden. We offeren onze marges hiervoor een beetje op, maar de geschiedenis van de Katana en de tevredenheid van onze klanten zijn van grote waarde voor ons.

VEELGESTELDE VRAGEN

Onze Katana’s worden op verschillende plaatsen gesmeed. In Japan, Korea en China. Zo kunnen we een reeks unieke zwaarden in verschillende staalsoorten aanbieden.

De meeste van onze Katana’s worden gesmeed in een kleine provincie in China. Deze provincie staat zeer bekend om zijn zwaarden, met tientallen jaren ervaring in het smeden ervan. Historisch gezien heeft Japan smeedtechnieken en sabels geïmporteerd uit China.

China heeft veel minder beperkingen op export, smeden en regelgeving dan Japan, dus we kunnen handgesmede Katana’s al aanbieden vanaf €200.

Onze Japans gesmede Katana’s zijn antieke zwaarden gesmeed door Japanse meesters van het beroemde Tamahagane staal. Omdat alleen Nihonto (in Japan gesmede en gecertificeerde zwaarden) geëxporteerd mogen worden, en vanwege de procedures die daarbij komen kijken, is de verkoop ervan veel ingewikkelder.

Er zijn erg weinig Nihonto smeden in Japan en ze kunnen niet zoveel zwaarden maken als ze willen. Tel daarbij op dat materialen duur zijn en het enkele maanden duurt om een katana te maken, en Nihonto zwaarden kosten duizenden euro’s als ze in goede staat zijn.

Japan

We werken met verschillende smeden die allemaal de kunst van de Katana beheersen. De beroemdste is Aijin Chen, een van de beroemdste smeden in Azië, wiens zwaarden prijzen van meer dan 1 miljoen US dollar hebben opgeleverd. Hij begon zijn leertijd op 13-jarige leeftijd. Ons team bestaat uit verschillende leerlingen van Chen die van hem hebben geleerd en die nu ook Katana’s smeden.

Tegelijkertijd werken we samen met Jack Sivarat, die een smederij in Korea heeft die katana’s van topkwaliteit levert.

Ja, we testen onze Katana’s om er zeker van te zijn dat ze goed genoeg zijn om mee te snijden. Je zult dus geen problemen hebben met het snijden van Tatami of Bamboe.

Een merk opgericht door een grote samoerai en liefhebber van de Japanse cultuur, hebben we ons vervolgens omringd met mensen om te blijven groeien en u de beste Katana’s te brengen. Ons team bestaat uit smeden, experts in antieke zwaarden, fotografen, klantenservice-experts en vele andere mensen die elke dag werken om u tevreden te stellen.

Ons doel is om de Katana toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk liefhebbers. Dit heeft ook met de prijs te maken: wij bieden Katana’s aan vanaf €200 die handgemaakt zijn, dus wij democratiseren het handgemaakte en maken de Katana toegankelijk, zelfs voor mensen met een beperkt budget.

Onze marges zijn erg laag, zelfs negatief, op Katana’s op instapniveau, maar we zijn oprecht toegewijd om deze filosofie te handhaven terwijl we zwaarden uit het hogere segment aanbieden voor degenen die al ervaring hebben met de Katana.

Maak je geen zorgen, het is volledig legaal om een Katana in Nederland te kopen als je 18 jaar of ouder bent. Wat de douane betreft, leveren wij al onze pakketten zonder problemen af. Mocht u problemen ondervinden, neem dan contact met ons op. Ga naar douane-informatie voor meer informatie.

Levering

Gratis levering in de beste omstandigheden.

Retourneren

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

Service na Verkoop

We zijn beschikbaar via e-mail of chat.
[email protected]

Veilige Betalingen

Al je gegevens zijn gecodeerd, veilig en beschermd.