Gratis verzending | Handgesmeed | Rated 4.8/5

Restitutiebeleid

Bedankt voor het winkelen bij ons.

Al onze artikelen zijn uniek. Ze worden na aankoop op bestelling gemaakt.

Daarom zijn annuleringen en terugbetalingen alleen toegestaan voor een korte periode voordat het artikel wordt gemaakt.

Bestellingen kunnen alleen worden geannuleerd binnen 2 uur nadat de bestelling is geplaatst. Na deze tijd is annulering niet meer mogelijk. Na ontvangst van dit verzoek om de bestelling te annuleren, wordt de Klant binnen maximaal veertien (14) dagen terugbetaald. Na deze periode zijn retourzendingen, terugbetalingen of omruilingen, om welke reden dan ook, niet meer mogelijk.

In het geval dat ons bedrijf een fout maakt tijdens de voorbereiding van uw bestelling, of in het geval van activering van de wettelijke of conventionele garantie
Alleen de prijs van het (de) geretourneerde product(en) wordt vergoed, evenals de oorspronkelijke verzendkosten. Deze terugbetaling zal zo snel mogelijk gebeuren en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de producten door ons bedrijf. De prijs van deze producten zal worden terugbetaald volgens de oorspronkelijke betalingswijze die de klant heeft gebruikt op het moment van aankoop. Rembourszendingen worden niet aanvaard, om welke reden dan ook.

Producten die door de klant onvolledig, beschadigd, bevlekt of vuil worden teruggestuurd, worden niet aanvaard.

Zo zal elk product dat beschadigd is of waarvan de originele verpakking beschadigd is in omstandigheden die verder gaan dan het eenvoudig openen, niet worden terugbetaald.

Het herroepingsrecht in overeenstemming met de paragraaf van de consumentenwet is niet mogelijk wanneer het product is gepersonaliseerd volgens de specificaties van de klant.

Uitverkoopartikelen (indien van toepassing)

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald. Helaas kunnen uitverkoopartikelen niet worden terugbetaald.

Ruilen of vervangen (indien van toepassing)
Alle ruilingen en vervangingen moeten worden aangevraagd door contact op te nemen met [email protected] als onderdeel van ons garantiebeleid. Om in aanmerking te komen voor een omruiling, moet je originele artikel ongebruikt zijn en in de staat verkeren waarin het ontvangen is. Als je denkt dat je een defect, beschadigd of verkeerd artikel hebt ontvangen, neem dan contact met ons op voor verdere beoordeling.

Voordat klanten een product retourneren, moeten ze hun factuur of pakbon meenemen en per e-mail contact opnemen met onze klantenservice op het volgende adres: [email protected]. Zij zullen hen vertellen wat ze moeten doen om ervoor te zorgen dat hun zaak sneller wordt verwerkt.

Levering

Gratis levering in de beste omstandigheden.

Retourneren

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

Service na Verkoop

We zijn beschikbaar via e-mail of chat.
[email protected]

Veilige Betalingen

Al je gegevens zijn gecodeerd, veilig en beschermd.