Gratis verzending | Handgesmeed | Rated 4.8/5

Douane-informatie

Informatie en douanekosten

Omdat we volledig transparant willen zijn, geven we je graag wat belangrijke informatie over de douane. Afhankelijk van wat je bestelt en waar je woont, kan je bestelling via de douane aankomen. In het gedeelte hieronder wordt uitgelegd hoe dit werkt en wat je moet weten.

Omdat we geen controle hebben over de douane, kunnen we geen douaneheffingen of -kosten toevoegen aan facturen.

Als koper ben je zelf verantwoordelijk voor het betalen van eventuele kosten zoals belastingen, heffingen of andere toeslagen die door de douane in jouw land aan je zending worden toegevoegd. Meer informatie over dit onderwerp vindt u hieronder. We kunnen de prijzen op je douaneformulieren niet verlagen, omdat dit illegaal is.

Als koper ben je er ook verantwoordelijk voor dat de artikelen die we verzenden legaal/geautoriseerd zijn om naar jouw land te worden verzonden, en je doet dit op eigen risico.

Als je problemen hebt met een zending die door de douane komt en niet weet wat je moet doen, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om je te helpen.

Wat te doen als je bestelling door de douane wordt opgehaald

Indien nodig neemt de douane per post of e-mail contact met je op. Zij zullen je informeren over de volgende fase van de inklaring. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Levering

Gratis levering in de beste omstandigheden.

Retourneren

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

Service na Verkoop

We zijn beschikbaar via e-mail of chat.
[email protected]

Veilige Betalingen

Al je gegevens zijn gecodeerd, veilig en beschermd.